Internetbureau HPU het team van ActiefOnline in de toekomst versterken. Door deze samenwerking kunnen wij onze dienstverlening op het gebied van webdevelopment, marketing en design verder verbeteren.

Voor u als gewaardeerde klant betekent dit dat u dezelfde hoogwaardige services kunt verwachten die u altijd van ons heeft gehad. Uw lopende services en projecten blijven onveranderd. Ook de naam ActiefOnline blijven wij voeren. Wel veranderen de wijze van communicatie en facturatie.

Communicatie

Wij gebruiken in de toekomst de volgende kanalen:

In het klantportaal kunt u uw diensten en administratie beheren. Inloggen op Mijn HPU is mogelijk via https://mijn.hpu.nl met het emailadres waarop u van ons ook alle communicatie ontvangt. Een nieuw wachtwoord kunt op opvragen via https://mijn.hpu.nl/password/reset

Facturatie

Facturen zult u in de toekomst ontvangen vanuit HPU ( Home Page Unlimited B.V.). Hierdoor wijzigt ook het bankrekeningnummer. Het nieuwe nummer kunt u terugvinden op de facturen. Indien gebruik maakte van domiciliëring / automatische incasso, dient dit opnieuw geactiveerd te worden. Wilt u hier gebruik van maken, reageer dan op dit bericht met uw bankrekeningnummer en bijbehorende tenaamstelling.

Facturen zullen in de toekomst twee weken voorafgaand aan de nieuwe termijn verstuurd worden. 

Wij kijken uit naar de verdere samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Team ActiefOnline & HPU